Tel:

06-53486932

Uw leverancier voor Kunststofgaas

Gootgaas

Dit gaas monteert u in de dakgoot om bladafval in de goot te voorkomen. (zie foto)

 

Het voordeel van gootgaas is dat u meerdere jaren geen onderhoudt meer heeft aan uw dakgoot. Daarnaast is gootgaas vanaf de grond praktisch niet zichtbaar. Voor gootgaas kunt u gebruikmaken van BKT96(link) hiervan kunt u heel simpel een koker draaien. Om een koker te maken van 2 meter lengte heeft u minimaal een stuk gaas nodig van 1 meter breedte. Rol deze op tot een koker en zet de koker vast met een tie-wrap en leg de koker dan klem in de goot. Als de goot breder is dan 15/17 cm moet de koker niet gerold worden van 1 meter breedte maar van 1.50/1.75 breed. Hierdoor kunt u een koker draaien met een grotere diameter met voldoende stevigheid.

 

 

Tips voor het maken en monteren van het gootgaas.

Als u de 2e koker iets kleiner draait in doorsnede dan de 1e  kunt deze in elkaar schuiven.(zie foto)


De 3e maakt u dan als de eerste (iets groter) de 4e weer iets kleiner enz.
Zorg bij de uitloop van de goot naar de regenpijp dat u een stuk onderin de koker vrij knipt zodat deze niet verstopt raakt (zie foto).

 

Wilt u het gaas liever laten monteren?

Voor het monteren en schoonmaken van de goot, het kokermateriaal vragen wij 15,95 incl btw per lopende meter, eventuele voorrijkosten in overleg. Wilt u meer weten neem dan contact op met afconkunststofgaas@gmail.com.

 

Gootgaas bestellen:


 

Gootgaas
Gootgaas
Bekijkenvanaf

€ 1,83 (per m2)