Tel:

06-53486932

Uw leverancier voor Kunststofgaas

Scherm / Klimaat doek - Wit

Product afbeeldingen

  • Scherm / Klimaat doek - Wit

Scherm / Klimaat doek - Wit

Werkbreedte 4 m.

Schermdoek wordt gebuikt om de warmte uit de kweekkooien of uw volière te houden. U brengt 2 lagen over de lichtdoorlaten dak- of acryl plaat aan met een tussenruimte van 5 of meer cm.
Hierdoor komt er geen extra warmte in de kooi en zal de binnentemperatuur niet veel boven de buitentemperatuur uitstijgen. Verder is dit doek prima te gebruiken als antiroofvogel doek door 1 laag over het gaas in het dak gedeelte te spannen. Het zonlicht komt prima door het doek naar binnen zodat de vogels zelf prima kunnen zonnebaden onder het doek. (zie foto)

 

 

 

De doorkijk van boven door het doek heen valt totaal weg, zodat roofvogels die overdag of ’s avonds over de kooi vliegen niet door het doek kunnen kijken zodat ze de vogels niet kunnen zien zitten of vliegen. (zie foto)

 

 

Daarnaast kun je de volière in de wintermaanden met dit doek in pakken, hierdoor ontstaat een stukje klimaatbeheersing. Geen wind meer in de volière, wel prima licht en ventilatie en door het licht overdag wordt de volière van binnen opgewarmd (zie foto)

 

 

 


Stel uw bestelling samen:


Zelf samenstellen

Zelf samenstellen
4.00

BKT 95 Pakketten

Totaalprijs:


terug naar overzicht